Politerno > Україна і світ > Стрілянина у Харкові – поліцейські затримали дев’ять осіб

Стрілянина у Харкові – поліцейські затримали дев’ять осіб

  • 18 Лютого, 2017
  • 1436 Переглядів
  • 0

Після перестрілки у Харкові увечері 17 лютого поліцейські затримали дев’ять осіб, у яких вилучили зброю.

Про це повідомляє УП з посиланням на інформацію з відділу комунікації поліції Харківської області.

Правоохоронці підтвердили, що в результаті інциденту було поранено одну особу.

“Постраждалого доставлено до лікарні. Наразі стан його здоров’я задовільний. За попередніми даними, постріл було скоєно з мисливської зброї”, – розповіли у поліції.
Для встановлення обставин виїхали 8 нарядів патрульної служби та слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції міста Харкова.

За адресою правоохоронцями затримано 9 осіб та вилучено зброю.

“У приміщенні дитячого садочка, де сховалися винуватці стрілянини, відбувся огляд. Там можна помітити невеликі пошкодження, зокрема розбито скло. Яких-небудь руйнувань у дитячому садочку немає. Також підтверджень того, що там зводилися баррикади, немає. Вони там перебували упродовж нетривалого періоду часу, оскількі патрульні, які оперативно зявилися на місці пригоди, зуміли завадити їм створити барикади, затримавши зловмисників. Але чи хотіли вони їх створювати, ще неясно. Спротиву не було, тому в результаті затримання ні правоохоронці, ні люди у камуфляжі не постраждали”, – повідомив начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко.

Раніше, у батальйоні “Донбас” спроствали участь своїх бійців, або ветеранів у стрілянині, що сталася в Харкові.

Про це повідомлялось на сторінці “Внутрішнього Корпусу Батальйону Донбас” у Facebook.
Зокрема відзначається, що боєць з позивним “Іспанець”, який за словами керівника харківського відділення корпусу “Азов” Олега Ширяєва брав участь у конфлікті, дійсно служив у батальйоні НГУ “Донбас”, але демобілізувався навесні 2016 року.

“Зазначений у публікаціях боєць з позивним “Іспанець” дійсно служив у батальйоні НГУ “Донбас”, навесні 2016 року демобілізувався і більше ніякого відношення до служби в “Донбасі”, а тим більше до Блокади торгівлі з окупантами не має”, – сказано у повідомленні.

Водночас у батальйоні не підтверджують і не спростовують інформацію щодо причетності до конфлікту нардепа Євгена Мураєва, з яким учасники конфлікту з боку підрозділу “Азов” пов’язують “Іспанця”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE