Politerno > Україна і світ > Правоохоронці блокують “блокадне” віче під АП

Правоохоронці блокують “блокадне” віче під АП

  • 19 Лютого, 2017
  • 2166 Переглядів
  • 0

Біля Стели Незалежності у центрі Києва відбулася акція, організована ОУН та бійцями добровольчих батальйонів. Організатори назвали акцію Віче на підтримку блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу.

Як повідомляє кореспондент Української правди, біля Стели, де також триває акція з вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні, зібралося близько тисячі учасників, серед них багато людей похилого віку та молоді.

За повідомленням керівника ОУН Миколи Коханівського, після проведення акції на Майдані учасники рушать до адміністрації президента.

“Після виступів ми продовжимо віче біля адміністрації президента, після цього спустимося по Інститутській”, – сказав він.

Зі сцени біля Стели виступають народні депутати з фракції “Самопоміч” Семен Семенченко та Єгор Соболєв, а також позафракційний Володимир Парасюк.

Станом на 14:45 учасники акції рушили до АП, на підходах до адміністрації з боку театру ім.Івана Франка рух колони обмежували правоохоронці, які не пропустили колону по сходах нагору, тож колона рушила до АП через вул.Інститутську. У натовпі лунали вигуки на адресу правоохоронців “Ганьба” та “На фронт!” .

У поліції Києва нагадали, що у центрі столиці посилено заходи безпеки, правопорядок забезпечують близько 6 тис. силовиків, на підходах до Майдану встановлено рамки з металошукачами.
Як відомо, раніше організатори “блокади Донбасу“, учасники якої блокують залізницю, ініціювали проведення “громадського обговорення” ситуації на Майдані Незалежності у Києві. Зазначалося, що будь-яку політичну символіку на акції заборонено.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE