Politerno > Україна і світ > Учасники “блокадного віча” залишаються на ніч під АП і облаштовують “редут”

Учасники “блокадного віча” залишаються на ніч під АП і облаштовують “редут”

  • 19 Лютого, 2017
  • 1722 Переглядів
  • 0

Учасники “блокадного віча“, які перебувають біля адміністрацією президента на вул. Інститутській, планують залишитися там на ніч і облаштувати “редут”.

Як повідомляє кореспондент Української правди, про це 19 лютого під час виступузаявив нардеп від “Самопомочі” Єгор Соболєв.

За його словами, біля вулиці Банкової буде встановлено редут, яким керуватиме один з командирів батальйону “Донбас” Анатолій Вінгородський.
“Ми хочемо, щоб президент Порошенко підтримав блокаду ОРДЛО і депутати БПП підтримали законопроект про заборону “торгівлі на крові”, – заявив Соболєв.

Як повідомляє “Громадське”, також Соболєв під час виступу на акції повідомив, що на місці акції планують “табір”, для якого будуть потрібні “люди, намети, їжа, на ніч будуть потрібні дрова”.

Також у коментарі УП депутат з фракції “Самопоміч” Павло Костенко повідомив, що на Майдані Незалежності буде встановлено ще один намет, який буде “мотиваційним пунктом”, де всі охочі зможуть записуватися для участі блокади ОРДЛО.

У свою чергу керівник ОУН Микола Коханівський зазначив, що біля проїзду до АП планують встановити “редут” – “блокпост, щоб блокувати Порошенка”.
Як відомо, після акції біля Стели Незалежності у центрі Києва, організованої ОУН і бійцями добровольчих батальйонів, учасники заходу попрямували під адміністрацію президента.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE