Politerno > Тернопільщина > Нардеп Люшняк вважає, що блокада Донбасу може відвернути проукраїнських мешканців регіону

Нардеп Люшняк вважає, що блокада Донбасу може відвернути проукраїнських мешканців регіону

  • 21 Лютого, 2017
  • 1446 Переглядів
  • 0

16 лютого у Тернополі був проведений круглий стіл «Єдність заради перемоги», на якому громадські активісти та політики обговорювали найактуальніші проблеми України, повідомило видання TeNews.

Присутні розглянули звернення до парламентських партійних сил та громадськості, озвученого на національному круглому столі, що проходив 22 січня 2017 року в м. Києві.Одним із головних питань була тема «блокади» Донбасу та припинення з ним торгових відносин. Організатори круглого столу запросили депутатів Верховної Ради з Тернопільщини. Відгукнувся народний обранець Микола Люшняк– Тема перевиборів – це пряме розхитування політичної ситуації в державі. Це продовження війни, в 2017-му є перспективні домовленості про виведення своїх військ Путіним з Донбасу. Але ми зараз розхитуємо цю ситуацію, ми робимо блокаду. Я це рішення не підтримую. Це можна зробити цивілізовано, розумно.

Спілкуючись з міністром енергетики колишнім і теперішнім розумію, що Україна йде довгим шляхом, адже наші ТЕС були побудовані з розрахунком на антрацит і перебудувати їх – дуже важко. Урядом Яценюка була запроваджена програма енергетичної реформи, яка мала закінчитися у 2019 році і в її результаті, Україна стане незалежною від антрациту.

Ми рухаємося, бо маємо профіцит атомної енергетики. Але хтось на цій темі вирішив побудувати піар і показати, як любить Україну. А в результаті – мешканці окупованих територій, які підтримують Україну, зі своїх телевізорів чують, що Україна від них ізолюється, – переконаний Микола Люшняк.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE