Politerno > Тернопільщина > Заставний висловився щодо участі іноземців у бідівництві ГЕС

Заставний висловився щодо участі іноземців у бідівництві ГЕС

  • 21 Лютого, 2017
  • 1731 Переглядів
  • 0

Народний депутат України від політичної партії “Народний фронт”  Роман Заставний висловився з приводу резонансного будівництва гідроелектростанцій на Дністрі, повідомляє видання TeNews.

– Мені прикро, що в цьому проекті беруть участь міжнародні експерти, міжнародні фінансові інституції, – сказав Роман Заставний. – Бо здається, що це дуже зручний елемент для виведення грошей. Але це моя суб’єктивна думка. В Україні нині хаос, а в них вкрасти гроші вже неможливо.

По-друге, якщо ми всі такі патріоти, то, хлопці, давайте не просто говоритимемо про Дністер, а, наприклад, створимо фонд для прибирання його узбережжя. Скинемося хто по 100 грн., хто – 10 тисяч. Можливо, підприємці погодяться щомісяця відраховувати певну суму.

Зразу приймемо концепцію цільового призначення фонду. Наприклад, перший проект: закупляємо 100 контейнерів для сміття. Далі укладаємо угоду на вивіз цього сміття раз у тиждень чи в місяць.

До речі, з 20 населених пунктів на березі Дністра жоден до цього часу не підписав угоду про централізований вивіз сміття, – кінець цитати.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE