Politerno > Інше > У США завершилися зіткненнями акції прихильників і противників Трампа

У США завершилися зіткненнями акції прихильників і противників Трампа

  • 5 Березня, 2017
  • 1355 Переглядів
  • 0

У суботу 4 березня, у десятках американських міст пройшли акції прихильників чинного президента США під загальною назвою “Марш за Трампа”. Одночасно відбулися протестні акції незадоволених політикою американського лідера.

Про це повідомляє DW.

За даними організаторів ходи в підтримку Дональда Трампа вона пройшла приблизно в 50 містах. В групу “Маршу за Трампа” у Facebook вступили в загальній скількості близько 5 тисяч симпатиків американського президента. За даними інформагентств, кожна окрема демонстрація зібрала від кількох десятків до кількох сотень осіб. В Індіанаполісі зібралися 30 прихильників президента США, Ері – близько 100 чоловік, в Лансінг – 200, в Остіні – 300, в Сент-Полі – близько 400.

У містах, де проходили “Марші за Трампа”, на вулиці вийшли також і проти нинішнього американського лідера – по кілька десятків чоловік в кожному випадку.

В Берклі, Олімпії, Сент-Полі і ряді інших міст марші завершилися зіткненнями прихильників і супротивників Дональда Трампа. В Олімпії затримані четверо демонстрантів в Берклі – десять чоловік, у Сент-Полі – шість, двох затримали в Нешвіллі. Поліція не повідомляє, до якого табору демонстрантів ставилися затримані.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE