Politerno > Україна і світ > Двоє хлопців загинули, 16 поранені. Але ж це не привід припиняти торгівлю? — Семенченко (відео)

Двоє хлопців загинули, 16 поранені. Але ж це не привід припиняти торгівлю? — Семенченко (відео)

  • 12 Березня, 2017
  • 1567 Переглядів
  • 0

Один з лідерів блокади торгівлі з ЛДНР Семен Семенченко звернувся до Петра Порошенка.

Своє звернення Семенченко опублікував в Фейсбук:

Добрий день, Петро Олексійович!

Вибачте, не зміг побажати вам доброго ранку – не було інтернету.

Почнемо традиційно? Ок. За останню добу ваші торгові партнери обстріляли позиції нашої армії 107 разів. Двоє хлопців загинули, 16 поранені. Але ж це не привід припиняти торгівлю? Адже це “наші люди”, а “українська окупація”, за вашим влучним висловом “тимчасова”?

Гаразд, пане президенте, це були погані новини для нас, жителів “собачих будок”, тепер хочу засмутити вас. З 2 квітня Штаб блокади торгівлі з окупантами повністю перекриває постачання вугілля з країни – агресора (через безпосередньо кордон з РФ) і постачання товарів до РФ.

Петро Олексійович, у мене для вас погана новина. Шахти ДТЕК Ахметова повністю припинили видобуток вугілля. «Нікуди відвантажувати» кажуть. А як же «схеми Курченко»? А як же вивезення вугілля через РФ?

А як же інша маячня ваших шісток по телевізору? А ніяк. Здулися. І продовжують здуватися далі. А як же «націоналізація бойовиками» підприємств і всякі «оголошення блокади і ультиматумів» Україні? А ніяк. Фейкові вони всі були. Телевізійні макарони на вуха.

Пане президенте, ми виконуємо за вас вашу роботу. Так що ви повинні були зробити ще в 2014!

Але є ще одна погана для вас новина. Вся промисловість на окупованих територіях в критичному стані. А це значить немає «податкових» відрахувань в т. Н. ЛДНР, значить немає доплат «бойовикам», немає закупівель форми та амуніції, ні розкішного життя ватажкам. Зростає безробіття?

Адже це «наші люди» і якщо вони втратять роботу, то вступлять до лав «бойовиків» і підуть вбивати українців?

Нехай беруть в руки зброю і вступають до лав ЗСУ. Нехай захищають свою УКРАЇНСЬКУ землю. А тим хто не хоче, нехай платить РФ, як країна окупант. Не треба перекладати навантаження з її бюджету на плечі українців »- написав Семенченко на Фейсбуці.

Попередне звернення на цю тему

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE