Politerno > Україна і світ > Путіна – на царство. Аксьонов пропонує перетворити Росію на монархію

Путіна – на царство. Аксьонов пропонує перетворити Росію на монархію

  • 15 Березня, 2017
  • 1536 Переглядів
  • 0

Призначений Кремлем глава анексованого Росією Криму Сергій Аксьонов переконаний, що РФ потрібна нова форма правління – монархія, інформує ТСН.

Нині Росія – республіка. А ось альтернативи президенту Володимиру Путіну він не бачить, тому пропонує залишити йому цю посаду пожиттєво. Про це Аксьонов сказав в ефірах кримських телеканалів.

“Коли немає єдиноначальності, настає колективна безвідповідальність. Тому коли у країни є зовнішні виклики, осередки опору зовнішні, необхідно приймати в цій частині більш жорсткі заходи. Сьогодні, на мій погляд, Росії потрібна монархія”, – сказав Аксьонов в ефірі телеканалу “Перший Кримський”.

А в ефірі каналу “Крим 24” Аксьонов сказав, що не бачить альтернативи Путіну як президенту Росії.

“Ми бажаємо, що до кінця своїх днів він (Путін) був нашим президентом. Я просто, чесно, іншого не бачу. Вважаю, що йому довічно треба давати цю посаду – президента. Інших кандидатур і альтернатив йому немає. Цей рік пройде під знаком безумовної, нищівної перемоги (перед майбутніми президентськими виборами в РФ) нашого лідера, незважаючи на підступи ворогів і опонентів”, – заявив Аксьонов.

Він також вважає, що Росії не потрібна демократія.

“Я вважаю, що нам така демократія, в такому вигляді, в якому вона підноситься західними ЗМІ, не потрібна. У нас є свої традиційні православні цінності, духовності. Демократія повинна бути до певних, нормальних меж”, – сказав Аксьонов. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE