Politerno > Україна і світ > Організатори “Євробачення” таки включили в розклад виступів росіянку Самойлову

Організатори “Євробачення” таки включили в розклад виступів росіянку Самойлову

  • 1 Квітня, 2017
  • 1441 Переглядів
  • 0

Європейський мовний союз і Національна громадська телекомпанія України сьогодні оприлюднили порядок виступу артистів в першому і другому півфіналах “Євробачення-2017”.

Список опублікований на сайті конкурсу.

Згідно з графіком, перший півфінал відбудеться 9 травня, другий – 11 травня, а фінал призначений на 13 травня.

У списку виступаючих, конкурсантка “Євробачення-2017” від Росії Юлія Самойлова зазначена 3 номером у другому півфіналі.

За правилами конкурсу, представник України, як країни-переможниці минулорічного “Євробачення”, відразу проходить у фінал.

Організатори підкреслили, що ще три роки тому учасники самі тягнули жереб і визначали свій порядковий номер. Тепер організатори конкурсу розставляють учасників так, щоб було більш захоплюючим, і кожна композиція виділялася.

Нагадаємо, Росія вирішила відправити на конкурс “Євробачення-2017” співачку-інваліда Юлію Самойлову, але СБУ заборонила в’їзд російської конкурсантці в зв’язку з її незаконним відвідуванням окупованого Криму.

Організатори Євробачення-2017 на офіційному сайті запропонували Самойлової взяти участь в конкурсі по відеозв’язку. Однак Росія відмовилася від такої пропозиції.

Вчор у ЗМІ з’явився лист керівниці Європейської мовної спілки (EBU), у якому вона попередила Гройсмана, що Україну можуть виключити з майбутніх змагань, якщо українська влада не дозволить в’їхати в країну російській учасниці конкурсу Юлії Самойлової.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE