Politerno > Україна і світ > Загальний жах двох президентів – Віктор Небоженко

Загальний жах двох президентів – Віктор Небоженко

  • 2 Квітня, 2017
  • 1712 Переглядів
  • 0

У кривавій війні з Росією, елітна нестримна корупція верхівки української влади прямо веде до посилення позицій ворога і до смертельно небезпечного ослаблення України.

Тому Кремлю вигідна жахлива українська корупція. Через три роки війни стало ясно, що не слабкість української армії або непрофесіоналізм генералів, а саме корупція у вищих ешелонах влади від президента до міністра, «народного» депутата чи губернатора робить країну нездатною, ні на реформи, ні на перемогу над ворогом.

Після Майдану і перемоги президента Порошенко відбулося остаточне злиття вищої влади, мафії і привілейованого бізнесу, яке зробило корупцію єдиним механізмом управління, раковою пухлиною, що розкладає і знищує українську державу і суспільство.

Чому в Україні порохоботи і офіційна пропаганда, так сильно бояться і дискредитують Навального?

Тому що у президента Росії Путіна і президента України Порошенко одна загальна проблема – елітна коррупція. Це джерело їх сили і слабкості країни.

Наша влада в тихому жаху.

До сих пір, Путін боявся Майдану, у себе в країні. А тепер київська влада боїться масових протестів проти корупції. Уявіть собі, якщо ця “зараза” – боротьба з корупцією перекинеться з Росії в Україну і в 80 містах України пройдуть мітинги протесту проти безмежної корупції нашої влади – президента, депутатів, силовиків, міністрів.

Цей “дев’ятий вал” буде похлеще будь-якого Майдану. А як буде діяти українська поліція у відповідь на масові акції, ми вже бачимо по Росії.

Віктор Небоженко

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE