Politerno > Україна і світ > Ігор Луценко озвучив основні лідерські якості Юлії Тимошенко

Ігор Луценко озвучив основні лідерські якості Юлії Тимошенко

  • 12 Квітня, 2017
  • 1998 Переглядів
  • 0

Член фракції “Батьківщина” у Верховній Раді, громадський діяч і економіст Ігор Луценко назвав три основних якості Юлії Тимошенко, якими вона відрізняється від лідерів інших парламентських сил.

Про це нардеп розповів в інтерв’ю для Politeka Online.

– По-перше, це безбашенность. Серйозно, це людина, яку посадив у в’язницю Янукович, а таких небагато було серед українських політиків. Нинішня правляча коаліція була тоді опозицією, кажучи відверто, кишеньковою. А Тимошенко ніколи не була кишеньковою ні у кого. Це варто поважати.

Другий – колосальний досвід. Я не пам’ятаю, коли точно Юлія Володимирівна прийшла в політику, але це точно глибокі дев’яності. Бачити розвиток нашої країни, нашого суспільства – це дуже багато для політика. Тому, напевно, вона зараз так багато виграє саме в політичній боротьбі, тому що розуміє цю країну, на відміну від багатьох її конкурентів.

Третє – це гнучкість. Я не знаю, як там в інших фракціях, точно знаю, що в “Народному фронті” тоталітаризм, правильна думка й інші думки. А у нас все ж плюралізм, сварки всередині фракції в хорошому сенсі цього слова, гарячі суперечки, кричать всі, але потім виходимо на спільну позицію.

– Тобто Юлія Володимирівна прислухається до нардепів?

– Так. Але не так, як Ляшко, “Я сказав, буде так!”. У нас постійний діалог, враховані думки кожного.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE