Politerno > Україна і світ > Верховна Рада узаконила діяльність приватних детективів

Верховна Рада узаконила діяльність приватних детективів

  • 13 Квітня, 2017
  • 1522 Переглядів
  • 0

Верховна Рада України прийняла закон, який легітимізував діяльність приватних детективів

На сьогоднішньому засіданні Верховної Ради депутати ухвалили закон N3726, який узаконює діяльність приватних детективів в країні, повідомляє Politeka.

За прийняття закону проголосували 261 народних депутатів. Згідно з прийнятим законодавчим актом, приватним детективом може стати будь-який громадянин України, якому виповнився 21 рік, який має вищу юридичну освіту або стаж роботи в оперативних підрозділах.

Також  кандидат на приватного детектива повинен отримати свідоцтво на право займатися приватною детективною діяльністю, яке видається Міністерством юстиції.

Як зазначається в законі, приватний детектив збирає і фіксує інформацію, займається пошуком предметів, майна, людей і тварин на замовлення громадян, юридичних осіб або органів влади.

Раніше київський приватний детектив Олександр Данилович заявив, що нардеп Олександр Онищенко, який за допомогою годинника записував розмови із президентом Петром Порошенком, ілюструє загальну тенденцію пристрасті українських політиків до шпигунських методів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE