Politerno > Тернопільщина > Депутат: Тернопільську міську раду заблокували невідомі, частина в балаклавах, можливо озброєні

Депутат: Тернопільську міську раду заблокували невідомі, частина в балаклавах, можливо озброєні

  • 24 Квітня, 2017
  • 1604 Переглядів
  • 0

Міський голова Тернополя Сергій Надал вже запустив у міську раду “тітушок”. Близько 7:15 всередину приміщення увійшло близько 20 молодиків. Ймовірно, це “незалежна громадськість” і “прості виборці”, котрі прийшли просити “зрадників-депутатів”, які стали на захист Тернополя від зазіхань мера, скласти мандат.

Про це пиовідомляє “Погляд“.

Окрім того, від 7:30 і на цю хвилину зник зв’язок з камерами відео-спостереження міської ради (заблокований зовнішній канал доступу до них), – повідомляє депутат міської ради Іван Сороколіт.

Тернопільську міську раду заблокували невідомі особи в балаклавах. Для депутатів створили коридор на подвір’ї міської ради, поки що пройшли небагато осіб. Вже є перший постраждалий – депутату від БПП Юрію Смакоусу газом хтось в очі бризнув.

“Чи почнеться сьогодні сесія? Не знаю. Раду заблокували (з всіх ходів та всередині) невідомі особи. Частина в балаклавах, можливо озброєні. Одному з депутатів забризкали обличчя перцевтм спреєм. Депутат просто пробував зайти. Проміжні думки: охоронну фірму, яка забезпечує охорону ради – під звільнення. Міському голові, були б ми (депутати) мудрі – недовіру. Якщо сьогодні когось з депутатів покалічать, наступної сесії покалічать когось іншого. Загралися.”, – пише депутат міської ради Андрій Шкула у мережі Facebook.

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE