Politerno > Україна і світ > Які святі люди керують країною, – Богуцька

Які святі люди керують країною, – Богуцька

  • 24 Квітня, 2017
  • 1449 Переглядів
  • 0

Ох ** ніти! Які святі люди керують країною.

Пам’ятається, коли судили Насірова, адвокат розповів нам цілу історію про Понтія Пілата. Розповів, як народ вимагав Ісусу смертної кари. І ось, мовляв, тепер точно так же вулиця волає “Розіпни його” пана Насірова.

Потім цей же адвокат розповідав про те, що в тому ж Древньому Римі, коли гладіатор був повалений, глядачі арени піднімали палець вгору, або опускали вниз. І глядачі, а не судді визначали, залишити в живих переможеного гладіатора, або вбити.

Ще згадував про те, який св. Насір вірний чоловік і турботливий батько, який він відповідальний працівник, наскільки він чуттєва людина і т..д

…………………………………………………………..

Зараз судить той же суддя, а захищають ті ж адвокати.
Ну, коротше, ви все зрозуміли. Тепер з’явився ще й св. Мартин.
Він:
1. ключова фігура Майдану.
2. прекрасний фахівець.
3. відповідальний працівник.
4. турботливий батько.
5. вірний чоловік.
Ну, хіба що поки ще не Ісус Христос.

Це ж треба мати таку приголомшливу підтримку в Парламенті. Адже ми знаємо, що там в п’ятницю взагалі приходять одиниці, а після перерви залишається 20 спартанців. А тут ввечері такий аншлаг. Ой, ви побачите, що буде, коли інші повернуться з морів. Ви уявляєте собі, яка халепа. Вони тільки прилетіли, взяли рушники на пляж, джюйс, а тут такий облом. Треба летіти під суд, рятувати прекрасного фахівця.
…………………………………………………………..

КОМБАТ (це я спеціально так крупно написала) Тетерук вчора зробив висновок, що НАБУ- це ліва контора, яка діє за вказівкою Кремля. Бо …. бо ……..
Бурбак взявся, як на сповіді, розкривати нам секрети про участь св. Мартина на Майдані. Ось ніхто його там не бачив. але він був. За лаштунками Майдану.
Коротше, я думаю, що ось це треба прокурорам взяти на озброєння, тому що “Добра людина” може розповісти про таємні договорняки, про які народ не знав, звичайно. Про вбивства на Майдані багато знає, про те, як все готувалося і як підливати масло у вогонь …
А-то ми все: Льовочкін та Льовочкін … А тут ось такий подарунок долі. Оказується – Мартиненко, а не Льовочкін.
……………………………………
Загалом, шоу триває, а інстинкт самозбереження у майбутніх святих не працює. Відморозився на Кіпрі або в Панамі.

Ліза БОГУЦЬКА

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE