Politerno > Україна і світ > Нардепа Котвіцького безкоштовно охороняє Нацполіція, Грановського – СБУ (Відео)

Нардепа Котвіцького безкоштовно охороняє Нацполіція, Грановського – СБУ (Відео)

  • 4 Травня, 2017
  • 1425 Переглядів
  • 0

Заступник командира однієї зі столичних військових частин Національної гвардії був викритий в змові з вищими чинами Міністерства внутрішніх справ (МВС).

Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Стало відомо, що вони за попередньою змовою за гроші відправляли бійців частини охороняти майно приватних підприємців. Угода “коштувала” $ 15 тисяч. Офіційні договори не укладалися.

Військовослужбовець був викритий у ході спільної операції, що проводилась військовою прокуратурою Дарницького гарнізону та Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України.

За даними ЗМІ, Нацгвардійців масово експлуатують бізнесмени наближені до олігарха Порошенка, Авакова і ко, не тільки в якості охорони їх майна, а й навіть для вирішення бізнес питань. Молодих хлопців використовують під особистим наглядом “аваківських”, які потім передають касу шефу.

Власне кажучи і сам Аваков не гребує посилати навіть Нацполіцію (!) для охорони його бізнес-партнерів і їх майна:

Народний депутат від “Народного фронту” Ігор Котвицький, який до парламенту був партнером нинішнього міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, перебуває під безкоштовною охороною Національної поліції.

Про це свідчать дані розслідування програми “Наші гроші з Денисом Бігусом”, передає Bihus.info.

Як встановили журналісти, Котвицького супроводжують два представника поліції. Ще, щонайменше, двоє поліцейських охороняють резиденцію під Харковом, якою користується народний депутат. Один з охоронців резиденції зізнався, що він є співробітником поліції особливого призначення.

Крім того, раніше з відповіді голови СБУ Василя Грицака на запит народного депутат Сергія Лещенка стало відомо, що народний депутат від БПП Олександр Грановський з липня 2015 р. користується безкоштовною охороною від СБУ.

За підсумками 2016 р. Грановський задекларував майже мільйон доларів заощаджень.

Варто зазначити, що такі дії “аваківських” є тяжкими злочинами! У нас в країні війна, злочинність підскочила в десятки разів, розкриваність на нулі … А вони експлуатують бійців і поліцію для охорони власних тіл і майна …

От би про це розповісти міжнародним донорам, які давали гроші на реформу Нацполіціі і Нацгвардії.

Аваков і ко. сіли б довічно за такі злочини під час війни!

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE