Politerno > Україна і світ > У мережі з’явилися фото молодшого сина Порошенка в толстовці з написом Russia

У мережі з’явилися фото молодшого сина Порошенка в толстовці з написом Russia

  • 5 Травня, 2017
  • 1962 Переглядів
  • 0

Михайло Порошенко (праворуч) в футболці з принтом “Russia”, фото: instagram.com

Сьогодні інтернет бурхливо обговорює фотографію молодшого сина президента в толстовці з принтом-написом “Russia” (Росія).

Цей знімок був завантажений в фотоблог Instagram Сергія Кізієва, одногрупника Михайлика Порошенко з “Конкорд коледжу” (Concord College). Ще в листопаді 2016 року Сергій з Новосибірська помістив це групове фото собі на сторінку в соціальну мережу.

Це реглан, який випустив спортивний бренд Bosco для олімпійської збірної Росії. Його може придбати будь-який бажаючий на сайті-виробника. Коштує він близько 5000 грн (за курсом НБУ на 05.05.2017), але зараз можна замовити зі знижкою 50%, правда залишилися тільки великі розміри.

Журналіст “Радіо Свобода” Левко Стек звернув увагу в Facebook, що Міша позує в “стильній футболці Russia”. Деякі користувачі спробували довести, що на фото – футболка з написом RSSIA (на знімку дійсно “з’їдена” буква “U”) – що означає Russian Summer School of Institutional Analytics (Російська літня школа інституційного аналізу).

Є фото в цій футболці і у самого Сергія з Новисибірська. Швидше за все він і дав Михайлу поносити цей реглан. Або просто для фотографії.

Відзначимо, що Сергій і Михайло разом танцюють хіп-хоп і беруть участь у самодіяльності коледжу. До речі, Сергій Кізієв вже видалив цей знімок зі веб-журналу свого “Інстаграм”.

Михайло Порошенко (ліворуч) і Сергій Кізієв (другий праворуч) після випускної фотосесії, фото: instagram.com

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE