Politerno > Україна і світ > У Києві “Безсмертний полк” увійшов до Парку Слави – там їх зустріли націоналісти

У Києві “Безсмертний полк” увійшов до Парку Слави – там їх зустріли націоналісти

  • 9 Травня, 2017
  • 1724 Переглядів
  • 0

У Києві учасники акції “Безсмертного полку” пройшли в Парк Слави. Всього в акції беруть участь тисячі людей.

У парку також знаходиться близько 20 активістів націоналістичних організацій, який кричать “Шухевич, Бандера – герої України”. У відповідь їм кричать “Фашизм не пройде”. Також учасники “Безсмертного полку” вимагають від націоналістів прибрати червоно-чорний прапор. Іноді виникають перепалки і дрібні сутички.

Правоохоронці тим часом, заявляють, що затримали двох осіб, а також вилучили заборонену символіку і знайшли підозрілий рюкзак.

Про це повідомляє УНН.

Керівник Національної поліції в Києві Андрій Крищенко заявив, що на пунктах пропуску вилучаються георгіївські стрічки і проводяться затримання.

“На пропускних пунктах була проведена роз’яснювальна робота та вилучено кілька георгіївських стрічок. Також було затримано особу, яка намагалася розгорнути банер з георгіївською символікою”, – сказав Крищенко і зазначив, що затримані будуть доставлені в районне управління поліції і їхнім діям буде дана правова оцінка.

За його словами поки не було виявлено зброї при проходженні активістами рамки металошукачів.

“Був знайдений в сміттєвому баку рюкзак, хто його там залишив – розбираємося, там відпрацювала вибухотехнічна служба,” – додав А.Кріщенко.

Він зазначив, що за попередніми оцінками акція “Безсмертний полк” налічує близько 1,5 тис. активістів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE