Politerno > Тернопільщина > Як грантові кошти йдуть на публікації проти депутатів міської ради

Як грантові кошти йдуть на публікації проти депутатів міської ради

  • 11 Травня, 2017
  • 1566 Переглядів
  • 0

Нещодавно міська рада Тернополя у два транші перерахувала кошти ТОВ “Нова тернопільська газета”. Офіційно – за послуги з висвітлення діяльності Тернопільської міської ради. Насправді, як виявляється, гроші йдуть в тому числі і за публікації проти депутатів міської ради та цілих фракцій у міськраді.

25 і 27 квітня з бюджету міської ради на рахунок скандальної газети перерахували 4600 і 6450 грн. Саме протягом останнього часу в цьому друкованому виданні з’явилися публікації проти ряду депутатів – Іван Сороколіта, Ігоря Турського та Роман Навроцького та опозиційних політичних сил. І хоча їх авторство анонімне, але з великою долею ймовірності можна стверджувати, що ці статті замовляються і проплачується мерією.

Як вдалося дізнатися, ряд депутатів міської ради збираються судитися з цим скандальним виданням. У Тернополі вже давно говорять про те, що Сергій Надал має 50%-ву частку власності НТГ. Звісно, неофіційно, як і на каналі ІНТБ. З цієї причини газета “несподівано” виграла тендер і тепер фінансується за рахунок бюджету міста.

Репортер

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE