Politerno > Україна і світ > Порошенко каже, що не задоволений тим, як просувається справа Шеремета

Порошенко каже, що не задоволений тим, як просувається справа Шеремета

  • 14 Травня, 2017
  • 1653 Переглядів
  • 0

14 травня, президент України Петро Порошенко скликав журналістів на прес-конференцію. Вона призначена до Дня Європи, з нагоди надання Україні безвізового режиму з Європейським Союзом.

В ході прес-конференції, Порошенко прокоментував розслідування вбивства Павла Шеремета.

Він сказав, що бачить в залі журналістів в футболках з написами “Хто вбив Павла?”.

“Я чекав кращого результату і не задоволений, що до цих пір до відповідальності не притягнуті вбивці Павла”, – сказав президент.

Він додав, що після виходу фільму-розслідування особисто зателефонував главі Нацполіціі Сергію Князеву. І його поінформували, що в понеділок, 15 травня, колишнього співробітника СБУ, про якого йдеться в розслідуванні, викликають на допит.

Перед цим журналіст Михайло Ткач заявив, що його не хотіли пускати на прес-конференцію у футболці з написом “Хто вбив Павла?”.

Журналіст “Української Правди” заявила, що то, як проходить розслідування по Шеремету – це ганьба. Вона попросила розповісти, скільки разів Порошенко зустрічався з правоохоронцями з приводу ходу розслідування, яке він пообіцяв взяти під особистий контроль. Також вона нагадала про публікацію аналітичних записок з приводу розслідування, які, за даними видання, лежать і на столі в президента, однак його реакції не послідувало.

Згодом, Порошенко відповів, що не бачив цих записок і журналісти повинні їх були передати правоохоронцям. А зі слідчою групою він зустрічався шість разів. Також він сказав, що недавно зустрічався з мамою і дочкою Павла Шеремета.

Петро Порошенко прокоментував той факт, що журналіста в футболці з написом “Хто вбив Павла?” не пускали на прес-конференцію. Він сказав, що це неприйнятно і вибачився.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE