Politerno > Україна і світ > Артеменко: Пане Президенте України Порошенко – ви боягуз і брехун!

Артеменко: Пане Президенте України Порошенко – ви боягуз і брехун!

  • 15 Травня, 2017
  • 2148 Переглядів
  • 0

Пане Президенте України Порошенко – ви боягуз і брехун!

Боягуз, тому що навіть власноручно підписаний указ боїтеся опублікувати на власному сайті, прикриваєтеся рішенням, якого не було, комісії з громадянства, що складається з залежних від Вас людей і заблокували мені в’їзд в Україну для організації власного захисту і організації політичної боротьби з Вами як з абсолютним злом!

Брехун – тому що ви безсовісно брехали всій країні, відповідаючи на питання про позбавлення мене і Боровика громадянства і суди доведуть це, якщо не українські так європейські та американські! Ви брехали країні і навіть не моргнули! Втім Ви так і робите останні три роки, і українці вже давно розібралися хто Ви є!

І останнє – головне! Піддавшись на шантаж колеги Ляшко, Ви загнали себе в пастку, про яку навіть ще не підозрюєте. Пастка закрилася. Сухий залишок. Вигоди для вас від скоєного сумнівні, а проблеми тільки починаються. До скорої зустрічі!

PS. Друзі! Якщо хто-небудь буде Вам говорити, що Олег Ляшко опозиційний політик – плюньте йому в обличчя. Олег Ляшко – це рупор українських олігархів і, як з’ясувалося, апарат розсилки і опублікування секретних указів все ще президента Порошенко.

Американський державний департамент вже розібрався з народним депутатом Ляшко, позбавивши його візи в США за корупцію, за зв’язки з українськими олігархами і довгий язик, на черзі ЄС і інші країни, ну а САП і НАБУ, я впевнений, гідно проведуть розслідування незаконного збагачення пана Ляшка і суд поставить крапку в цій безславній кар’єрі все ще народного депутата.

До скорої зустрічі, Петро Олексійович і Олег Валерійович!

Андрій Артеменко, бувший член Радикальної партії Олега Ляшка

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE