Politerno > Україна і світ > У глави НАЗК Наталії Корчак знайшли нове незадеклароване авто (Відео)

У глави НАЗК Наталії Корчак знайшли нове незадеклароване авто (Відео)

  • 17 Травня, 2017
  • 1628 Переглядів
  • 0

Глава Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Наталія Корчак виявилася власником ще одного авто, яке внесено в її декларацію.

Про це передають Наші гроші.

Нова “Skoda Octavia A7” була виявлена ​​на паркувальному місці чиновниці. За словами Наталії Корчак, автомобіль належить не їй, а її свекрусі.

Журналісти з’ясували, що у офіційного власника авто відсутні водійські права. На питання, звідки з’явилися кошти на таку покупку, Наталія Корчак заявляє, що накопичили “спільними зусиллями”.

Також журналісти відзначають, що чиновниця придбала паркувальне місце, не маючи при цьому автомобіля. Користувалася вона “Volkswagen Bora”, який оформлений на батька одного з її співробітників.

Офіційно 10 кв. м парковки Корчак – це три мотоциклетних місця, яких достатньо для розміщення авто. Разом вони коштували голові НАЗК 136 тис. грн. Паркінг в декларації Корчак є, а от жодного транспортного засобу у володінні сім’ї не згадано.

Свекруха Наталії Корчак сказала, що зараз на авто їздить її син Юрій Тімер-Булатов. Журналістами було відмічено, що це твердження неправдиве. Згідно з їхніми спостереженнями, чоловік чиновниці підходив до авто всього один раз, щоб забрати звідти документи.

На думку юристів Центру протидії корупції, оскільки ця автівка приватна, а не службова, голова НАЗК має декларувати користування нею.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE