Politerno > Україна і світ > Все, до чого торкається брехун, є брехливе – політолог про Порошенка

Все, до чого торкається брехун, є брехливе – політолог про Порошенка

  • 23 Травня, 2017
  • 1664 Переглядів
  • 0

Порошенко розпочав передвиборчу кампанію з того, що замовив соцопитування про президентські рейтинги українських політиків.

Але все, до чого торкається брехун, є брехливе.

Тих, кого обкрадаєш і брешеш їм, аби продовжити це робити, можна лише обманювати. Усі оприлюднені “результати” “соцопитувань” – проплачені ОЖУ й розраховані лише на контингент українців, яким замість тризуба на лоба слід учепити емблему “граблі”.

Лакмусовим папірцем справжнього президентського рейтингу і, відповідно, єдиного реального страху Порошенка є відсутність у ньому прізвища Саакашвілі. І це при тому, що Ляшко і якийсь Рабінович нібито посідають у нац. рейтингу 4-е й 5-е місця !!! (є й трохи інші показники, але тенденція зберігається скрізь).

Більше того, страхи Банкової вилізли й у тому, що щойно зареєстрували фейкову політичну силу М.Саакашвілі, яка мала б компрометувати згадану фігуру.

Отже, якщо вірити страхам Корчмаря і К”, саме М.Саакашвілі, насправді, може пройти в другий тур і, без сумнівів, перемогти.

Це кошмарний сон не лише в нашій владі, але й у РФ, тож контрзаходи “Рошена” й Кремля мають бути безпрецедентними, оскільки на кону не лише добробут і воля бариг з Банкової, але й великі геополітичні амбіції їхніх “торговельних партнерів”.

І це безвідносно до наших з вами електоральних уподобань, які, давайте, залишимо поки що на дні свого “я знаю, бо я так думаю”.

Василь Лаптійчук

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE