Politerno > Україна і світ > Антикорупційна операція завершилась – екс-голову ДПС Полтавщини відпустили під заставу

Антикорупційна операція завершилась – екс-голову ДПС Полтавщини відпустили під заставу

  • 24 Травня, 2017
  • 1583 Переглядів
  • 0

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід колишньому голові податкової служби у Полтавській області Володимиру Задорожному.

Як повідомляє 24 канал, суд постановив одягнути на Задорожного електронний браслет із можливістю внесення застави у розмірі 12 мільйонів гривень.

Вранці 24 травня його затримали в рамках масштабних обшуків та затримань колишніх очільників податкових по всій Україні.

Раніше стало відомо про обрання запобіжного заходу екс-начальникові Головного управління Міндоходів у Луганській області Олександру Антипову.

Зокрема повідомлялось про те, що суд вирішив звільнити Антипова і одягнути на нього електронний браслет на 2 місяці з можливістю внесення застави у розмірі 15 мільйонів гривень.

Як відомо, у середу 2,3 тис. правоохоронці провели 454 обшуки в 15 областях і затримали 23 діючих і колишніх керівників податкової служби.

Читайте також: Спецоперація проти податківців Януковича: прізвища та подробиці затримання або “Операція” Шок і тремтіння” (щодо звіту Генпрокурора у ВРУ)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE