Politerno > Україна і світ > Яценюк – глава НБУ?, українцям це може дуже дорого коштувати, – Андрій Сенченко

Яценюк – глава НБУ?, українцям це може дуже дорого коштувати, – Андрій Сенченко

  • 26 Травня, 2017
  • 1490 Переглядів
  • 0

Свій погляд на песпективу очолення Яценюком посади голови Нацбанку виклав у Facebook  Голова координаційної ради  Всеукраїнського громадського руху “Сила права” Андрій Сенченко

Судячи з того, як озброїлася армія ботів, інформація про підготовку до пришестя Яценюка в Нацбанк, що надійшла з його найближчого оточення, відповідає дійсності.

Яценюк і “Народний фронт”, які дискредитували себе зухвалою корупцією і подвійною мораллю, з якою постмайданне українське суспільство вже не готове було погоджуватися, прагнуть реваншу.

Президентські амбіції Яценюка і хронічна клептоманія його оточення нікуди не поділися. Йому потрібна публічна площадка, що дозволяє перемкнути увагу з результатів минулого прем’єрства на бадьорі розповіді про майбутнє благополуччя, причому не уточняючи чийого майбутнього.

При всій нелюбові Петра Олексійовича до Арсенія Петровича розв’язати власноруч затягнутий президентом кадровий вузол без підтримки “Народного фронту” він не зможе.

Сьогодні на торгах керівництво Нацбанку, Фонду держмайна, Податкової, склад ЦВК, Рахункової палати Парламенту і, дуже ймовірно, Уряд на чолі з Прем’єром.

Якщо до цього додати скандальну ситуацію в Конституційному суді, Антимонопольному комітеті та багаторічні вакансії двох десятків послів, картина явного колапсу влади в наявності.

Так і до дострокових виборів можна докотитися. Причому не тільки парламентських, але й президентських.

Ось і з’явився у Яценюка новий шанс.

Тільки ось для нас, громадян, цей його, а точніше їх загальний з Порошенком, шанс може вилитися або в багаторічне продовження знищення країни, або в повномасштабний реванш регіоналів, що, втім, одне і те ж.

На заваді цьому можемо стати тільки ми з вами, разом.

Читайте також: Яценюк відсяткував 43-річчя у фортеці Авакова. Серед гостей на вечірці був і президент Петро Порошенко (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE