Politerno > Україна і світ > Яценюк відсвяткував 43-річчя у фортеці Авакова. Серед гостей на вечірці був і президент Петро Порошенко (Відео)

Яценюк відсвяткував 43-річчя у фортеці Авакова. Серед гостей на вечірці був і президент Петро Порошенко (Відео)

  • 26 Травня, 2017
  • 2845 Переглядів
  • 0

У понеділок 22 травня екс-прем’єр-міністру, лідеру “Народного фронту” Арсенію Яценюку виповнилося 43 роки. Відмічав Яценюк свій день народження на наступний день, а місце для проведення вечірки надав глава МВС Арсен Аваков.

Таку інформацію одержало видання “Страна” від джерела в Міністерстві внутрішніх справ.

Нагадаємо, що з готелю “Київ” чиновник переїхав на околицю столиці і розмістився в охороняємому житловому комплексі “Фортеця”.

Закриту територію, де оселився Арсен Аваков, огородили триметровим парканом, встановили камери спостереження, посилили охорону.

Тут, на вулиці Вишгородській в Києві, розташований запасний пункт управління підрозділами МВС, доступ до урядового спецзв’язку, комплекс технічного захисту інформації.

На святі у Яценюка серед запрошених були депутати з “Народного фронту”, міністр юстиції і давній друг Павло Петренко, а також приїхав привітати екс-прем’єра і сам президент Петро Порошенко.

“Уся стратегічна рада при президенті була присутня”, – сказало джерело.

До речі, ще кілька років тому Арсеній Петрович дозволяв собі гучні свята.

Так, один зі своїх днів народжень він відзначав в в ресторані “Рів’єра”, де спеціально орендував цілу терасу. Тоді гостей було не менше 50 осіб.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE