Politerno > Україна і світ > Політичний аналітик визначив “найболючіше місце” Порошенко

Політичний аналітик визначив “найболючіше місце” Порошенко

  • 5 Червня, 2017
  • 1586 Переглядів
  • 0

На думку політичного аналітика Дмитра Корнійчука, опоненти президента України Петра Порошенка “розгойдують під ним човен” з часу зимової блокади Донбасу і вже досягли в цьому певних успіхів.

Про це Корнійчук повідомив на своїй сторінці в Facebook.

На думку експерта, порятунком для президента від групи ТАТС (Тимошенко, Аваков, Турчинов, Садовий. – ред.) міг би стати це союз з олігархами.

“Але для цього йому треба відмовитися від своєї технології “закручування гайок”. Але ж так хочеться, щоб всі олігархи  бігали перед ним в ритмі спорту за прикладом Ахметова”, – підсумував Корнійчук.

“Власне, після чого ТАТС прийняли рішення, що можна розгойдувати човен під Порошенко? Після зимової вугільної блокади Донбасу. Так, Порошенко тоді подсуєтився і використовував ситуацію з вигодою для себе.

З одного боку – зривав Мінські угоди. З іншого – банкрутив Ахметова, який , втративши бізнес на Донбасі, став повністю “ручним”.

І я про це писав і говорив на ефірах у лютому-березні, показуючи, що Порошенко безсумнівно стоїть за блокадою. Оскільки мовчазно її покриває”, – пише Корнійчук.

Однак експерт вважає, що Порошенко показав свій переляк перед будь-якими радикалами і навіть добровольцями у вигляді Семенченко.

“І виявилося в підсумку, що у Порошенка немає проти них ніякого силового апарату. Тому ТАТС чітко побачили найболючіше місце Порошенко.

І почали по ньому методично бити…”, – пояснив політолог.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE