Politerno > Тернопільщина > Сергій Надал привітав журналістів з їх професійним святом

Сергій Надал привітав журналістів з їх професійним святом

  • 6 Червня, 2017
  • 2680 Переглядів
  • 0

Фото з архіву “Погляду”: Сергій Надал вітає керівника УХ-радіо та власника одного з сайтів Юрія Фартушняка

Тернопільський міський голова Сергій Надал привітав журналістів з їх професійним святом.

Звернення опубліковане на сайті Тернопільської міської ради.

Шановні журналісти, друзі!

Вітаю Вас зі святом Днем журналіста!

Саме Ви, представники газет, інтернет-агенцій, радіо та телебачення оперативно й об’єктивно інформуєте співвітчизників про головне у соціально-економічному, політичному та культурному житті України та Тернополя, про важливі знакові події сьогодення та славні й героїчні сторінки минувшини.

Ваше повсякденне самовіддане служіння обраній справі, чуйність і щедрість душі, доброта і милосердя винагороджуються вдячністю і повагою українців.

Також сьогодні, коли український народ у скорботі через смерть Блаженнішого Любомира Гузара, хочу нагадати Вам слова Великого Українця: «Журналісти замало говорять про добрі речі. Показуйте добрі приклади, розповідайте про них! Збалансовуйте новини на користь добра, а не сенсацій. Слова вчать, а приклади притягують. Якщо так робити, буде далеко краще, ніж є». Ці слова мають бути дороговказом для українського журналіста.

Нехай ніщо не заважає Вам виконувати найголовнішу місію журналіста – подавати достовірну, об’єктивну, компетентну, неупереджену та ДОБРУ інформацію.

Нових звершень Вам, вдячних читачів, глядачів і слухачів! Усіх вам благ, гараздів та Божого Благословення!

Як повідомлялось, днями активісти Тернопільского осередку ВО “Автомайдан” на своїй сторінці у Facebook оприлюднили факти зловживання службовим положенням мера Тернополя С. В. Надала в галузі використання адмінресурсу в ЗМІ задля власного піару.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE