Politerno > Тернопільщина > Михайло Головко встигає усюди – нардеп потрапив у топ-депутатів Верховної Ради

Михайло Головко встигає усюди – нардеп потрапив у топ-депутатів Верховної Ради

  • 7 Червня, 2017
  • 1893 Переглядів
  • 0

Народний депутат України від партії ВО “Свобода” Михайло Головко минулого місяця не тільки модерував проведення нелегітимної сесії міської ради та наглядав за недопуском трьох “вигнанців-зрадників” на засідання сесії, а й плідно попрацював у Верховній Раді.

Протягом травня він підготував чотири законопроекти та потрапив у рейтинг найбільш плідних депутатів. Такі дані оприлюднив політичний портал “Слово і діло”.

У травні у Верховній Раді зареєстровано 104 законопроекти, 90 з яких внесені депутатами. Найбільш продуктивними депутатами були Андрій Шинькович і Роман Мацола з БПП: вони є авторами 12 і 10 законопроектів відповідно. На рахунку Головка чотири законопроекти.

Варто зазначити, що нардепа можна часто побачити у Тернополі, так як у його партії нелегкі часи і він змушений особисто брати участь у внутрішньо партійних розбірках.

Уже тричі “Свобода” звозила під стіни міськради своїх активісті з різних областей, аби помститись трьом своїм колишнім партійцям Сороколіту, Турському та Навроцькому. А минулого сумнівного засідання Головко особисто контролював голосування кожного “свободівця”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE