Politerno > Україна і світ > Аваков вручив Окуєвій пістолет Glock-43, а Осмаєву – годинник з секретом

Аваков вручив Окуєвій пістолет Glock-43, а Осмаєву – годинник з секретом

  • 9 Червня, 2017
  • 1499 Переглядів
  • 0

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив добровольцю АТО Аміні Окуевой нагородний пістолет Glock-43, а її чоловікові Адаму Осмаєву – годинник.

Про це Аваков повідомив у своєму Facebook.

“Адам Осмаєв сьогодні виписався з лікарні після замаху на нього і Аміну Окуєву! Ще дуже блідий, зі страшною конструкцією на пораненій руці, але вже, як і раніше, усміхнений і життєрадісний. Хлопці, приїхали в МВС – випити чашечку чаю в товариському колі, і обговорити нашу спільну анти-путінську антитерористичну справу”, – написав Аваков.

Він повідомив, що нагородив Окуеву новим пістолетом Glock-43.

“Був радий нагородити бійця поліцейського добробата Аміну, натомість старенького ПМ (заклинило на 4-му пострілі) – новеньким Glock-43…

Адаму вручив спеціальний годинник… (спеціально для російських ЗМІ повідомляю – годинник з вбудованим лазером і будильником з мелодійним рінгтоном про Путіна, популярним в українських любителів хорового співу

Він також пообіцяв, що по підозрюваному у замаху на життя Осмаєва і Окуевой “буде ще багато цікавого представлено”.

Нагадаємо, на Подолі в Києві сталася стрілянина. У поліції повідомили, що одним з потерпілих виявився росіянин Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачують у замаху на Володимира Путіна.

Осмаєв і кілер з важкими вогнепальними пораненнями були доставлені в лікарню. За словами радника міністра внутрішніх справ України Івана Варченка, слідство розглядає політичне вбивство на замовлення, як основну версію нападу на Осмаєва.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE