Politerno > Україна і світ > Навального затримали напередодні оголошеного ним мітингу на Тверській

Навального затримали напередодні оголошеного ним мітингу на Тверській

  • 12 Червня, 2017
  • 1545 Переглядів
  • 0

Фото з Twitter Навального “З днем Росії”

У Москві перед початком акції опозиції затриманий її організатор Олексій Навальний.

Про це в Twitter написала його дружина Юлія.

“Привіт. Це Юля Навальна. Всіх зі святом. Олексія затримали в під’їзді будинку. Він просив передати, що плани не змінюються: Тверська”, – йдеться в повідомленні.

Пізніше з’явилася інформація, що в офісі (Фонду боротьби з корупцією) ФБК вимкнули електрику, а Навального затримали в під’їзді будинку.

Нагадаємо, що 12 червня в російських містах почалися антикорупційні акції, організовані прихильниками опозиційного політика Олексія Навального. Вони супроводжуються затриманням активістів.

У Москві влада узгодила мітинг на проспекті Сахарова, але організатори відмовилися від запропонованого варіанту, пославшись на те, що підрядники під тиском влади відмовилися встановити сцену і апаратуру. Олексій Навальний заявив, що акція переноситься на Тверську вулицю.

Як повідомлялось, раніше російський опозиційний кандидат в президенти Олексій Навальний пообіцяв вивести російські війська з Донбасу, якщо стане президентом. При цьому він не зміг чітко пояснити Ксенії Собчак, що буде робити з Кримом, якщо переможе на виборах. Зокрема говорив про “чесний” референдум.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE