Politerno > Тернопільщина > Війна триває – Надал звільнив Сороколіта з посади директора КП “Тернопіль Інтеравіа”

Війна триває – Надал звільнив Сороколіта з посади директора КП “Тернопіль Інтеравіа”

  • 13 Червня, 2017
  • 3519 Переглядів
  • 0

Тернопільська мерія звільнила з займаної посади директора КП Тернопільської міської ради “Тернопіль Інтеравіа” Івана Сороколіта.

Як повідомив сам депутат, його викликали на робоче засідання, а вже там на нього чекав “сюрприз”. Працівники мерії зачитали розпорядження про звільнення керівника із займаної посади.

Натомість тимчасово виконувати обов’язки керівника буде Святослав Журовський.

Рішення про призначення в.о. директора КП “Тернопіль Інтеравіа” Святослава Журовського у даній ситуації оптимальне.
Зізнаюсь, приємно здивований.
Святослав Журовський з-поміж працівників підприємства – одна з найкращих кандидатур на посаду в.о. директора, а згодом, надіюсь, і на посаду директора комунального підприємства.
Він зуміє втримати підприємство на теперішньому високому рівні і, ймовірно, вивести його ще на вищі показники/досягнення“, – написав Іван Сороколіт на своїй сторінці у Facebook.

В той же час, депутат вважає своє звільнення безпідставним і збирається захищати свої права у суді. Зокрема Сороколіт заявляє, що відповідно до процедури, він мав прозвітувати перед депутатами міської ради на сесії. Тільки після цього рада мала примати рішення щодо подальшої долі керівника. В даному випадку міський голова прийняв рішення одноосібно.

Як відомо, 15 травня начальник управління транспорту міськради Ігор Мединський, який є куратором підприємства “Тернопіль Інтеравіа”, підготував подання щодо звільнення Сороколіта із займаної посади.

Офіційна позиція – системні порушення. Після цього комісія із транспорту та зв’язку запросила чиновника на засідання, аби детальніше вивчити це питання і з’ясувати, про які саме порушення  йдеться. Але пан Мединський не прийшов на комісію та заявив, що міський голова заборонив йому це робити.

Після цього заступник міського голови Тернополя Іван Хімейчук написав заяву до поліції щодо перевірки діяльності директора комунального підприємства ТМР “Тернопіль Інтеравіа”, депутата міськради Івана Сороколіта.

Перевірку здійснюватимуть на факт виявлення ознак корупції.

Сергій Надал не припиняє пошуки шляхів впливу на мої позиції та переконання як політика/депутата. Бажаю продовжувати шукати. Будемо вірити, що запасу міцності опиратись усім його адміністративно-фінансовим потугам нам вистачить. Янукович також думав, що головне добре тиснути“, – підсумував Іван Сороколіт.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE