Politerno > Тернопільщина > Журналісти розповіли про чоловіка, котрий ініціював відкликання екс-свободівців

Журналісти розповіли про чоловіка, котрий ініціював відкликання екс-свободівців

  • 13 Червня, 2017
  • 1952 Переглядів
  • 0

Нещодавно в “Українському домі “Перемога” відбулися так звані збори мешканців трьох округів Тернополя, на яких розпочався процес відкликання депутатів-мажоритарників – Івана Сороколіта, Ігоря Турського та Романа Навроцького. Всіх трьох ВО “Свобода” виключила зі своїх лав і тепер вимагає, щоб вони склали депутатські мандати. Виявляється, що ініціатором цього процесу виступив “свободівець” Василь Габор.

Про це повідомляє видання “Погляд“.

Це стало зрозуміло з відповіді Тернопільської міської ради щодо замовника комунального приміщення, яке мерія надіслала координатору Руху «ЧЕСНО» у Тернополі Юлії Ковальчук.

Видання зазначає, що Василь Габор до жодного з цих округів не має відношення, хоча і стверджує, що проживає на окрузі Романа Навроцького. В той же час у своїй електронній декларації пан Габор повідомив зовсім інше. Зокрема, 19 березня 2017 року в декларації він повідомив, що місцем його проживання є місто Шумськ.

Журналісти “Погляду” взнали деякі цікаві подробиці з життя “інквізитора” екс-свободівців. На сьогодні  Василь Габор значиться серед помічників-консультантів народного депутата Михайла Головка та є заступником голови обласної організації ВО “Свобода”.

Свого часу він працював головою Шумської РДА. Аби позбутись опозиції, розпустив громадську раду при РДА. У 2014 році депутати Шумської районної ради зробили спробу висловити йому недовіру, однак їм не вистачило кількох голосів.

Також Габор значиться серед засновників громадської організації “Всеукраїнська люстрація”, яка має у безкоштовному користуванні приміщення площею 133 кв. м в центрі Тернополя.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE