Politerno > Україна і світ > Нардеп Гаврилюк: В “Народному фронті” є депутати, які прийшли “прикривати” свій бізнес (Відео)

Нардеп Гаврилюк: В “Народному фронті” є депутати, які прийшли “прикривати” свій бізнес (Відео)

  • 14 Червня, 2017
  • 1892 Переглядів
  • 0

Михайло Гаврилюк заявив, що частина членів “Народного фронту” прийшла до Ради прикриватись депутатським мандатом.

Нардеп від “Народного фронту” Михайло Гаврилюк заявив, що частина членів його партії прийшли до ВР захищати свій бізнес та “прикриватись мандатом”, передають “Схеми“.

Так, відповідаючи на питання журналістки, чи пов’язана висока відвідуваність засідань парламенту членами “Народного фронту” з внутрішньопартійною дисципліною, він підкреслив, що “це залежить від того, за чим каждий депутат сюда прийшов – хто прийшов заховатися за депутатський мандат, хто прийшов прикривати свій бізнес, а хто прийшов знаходитись на своєму робочому місці”.

Крім того, нардеп наголосив: попри відсутність бажання кнопкодавити, він його має, оскільки це, будучи неприйнятним, є позитивним явищем, та розказав, яким чином утримується від такої спокуси – “У мене такого бажання (кнопкодавити – ред.) немає, хоть є, да.

Коли у залі не вистачає людей і ти бач, шо цей закон, який розглядається, потрібно голосувати, бо він дійсно потрібний – то є таке бажання (кнопкодавити – ред.). Але чого я повинен це робити? Нехай ті депутати відповідають за свої вчинки – чого вони не голосували. Не задля цего я сюди прийшов – щоб за інших депутатів голосувати. І такими переконаннями я себе переконую, що не треба нажимати чужі кнопки”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE