Politerno > Україна і світ > Нардеп від БПП Іван Винник та Давид Сакварелідзе посперечалися через 1,5 млрд Януковича, конфіскованих ГПУ (Відео)

Нардеп від БПП Іван Винник та Давид Сакварелідзе посперечалися через 1,5 млрд Януковича, конфіскованих ГПУ (Відео)

  • 14 Червня, 2017
  • 1639 Переглядів
  • 0

Ніхто ж насправді не бачив цих “грошей Януковича”. Вони є хіба що десь віртуально. Адже якщо 1,5 мільярда доларів повертається в економіку України то це, як мінімум, повинно відобразитися на курсі гривні.

Про це в ефірі програми Zіткнення з Роксаною Руно  заявив Давід Сакварелідзе.

Однак, присутній у студії народний депутат України від фракції “БПП” Іван Вінник переконує, що “гроші Януковича” сьогодні справді повернулися до бюджету України. Зокрема, на думку Вінника, ці гроші були повернуті зусиллями Генпрокурора Луценка.

“У нас є Генеральний прокурор на прізвище Луценко. І він повернув у бюджет країни 1,5 мільярди вкрадених Януковичем. І його ніхто не звільняє з посади, бо він працює”, – зазначив народний обранець.

Однак, чимало людей сьогодні вважають, що повернуті “гроші Януковича” насправді є фікцією. Зокрема, гість програми Давід Сакварелідзе також сумнівається, що гроші Януковича справді повернулися до бюджету України.

“Ніхто ж не бачив цих грошей! Вони є хіба що десь віртуально”,– каже Сакварелідзе.

Натомість, нардеп Вінник заявив, що на своїй сторінці у соціальні мережі опублікує відповідь голови казначейської служби, що “кошти Януковича” справді знаходяться на особистому казначейському рахунку. У свою чергу Давід Сакварелідзе поставив Віннику запитання:

“Іване, якщо 1,5 мільярда доларів повертається в економіку України, або ж у бюджет якоїсь іншої держави, то це, як мінімум повинно відобразитися на курсі гривні, чи не так?”, – запитав Сакварелідзе.

Проте, на думку Іванна Вінника, ці кошти ні в якому разі не повинні відображатися на курсі гривні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE