Politerno > Україна і світ > Завдяки недоторканності депутати втікають з країни, – політолог (Відео)

Завдяки недоторканності депутати втікають з країни, – політолог (Відео)

  • 14 Червня, 2017
  • 1458 Переглядів
  • 0

Депутати-хабарники та ті, що розкрадають державне майно, можуть легко втекти з України та від закону завдяки депутатській недоторканності.

Про це на телеканалі ZIK  заявила політолог Олеся Яхно.

“Наприклад, завдяки депутатській недоторканності з країни втікав Онищенко, після того як йому оголосили підозру та розпочали слідство. Він просто втік, тому що в депутатів є недоторканність, через яку ніхто не може заборонити їм залишити межі України”, – пояснює Олеся Яхно.

Але, за її словами, депутатська недоторканність – не єдина юридична угода, яка дозволяє депутатам-шахраям втекти від відповідальності.

“Для того, щоб втекти з України та не нести кримінальну відповідальність, є й інші умови. Низка людей з оточення Януковича втекла відразу ж, коли закінчувався Майдан та розпочинались військові дії. Тому при затриманні колишніх політиків нам потрібно виходити з тих умов, які у нас є.

В будь-якому випадку політична оцінка цим злочинам дана в рамках того слідства та заочного винесення рішення. На економічному рівні важливо довести всі схеми, які були у попередньої влади.

Вже у рамках цього можна арештовувати та повертати державі ці кошти”, – розповіла політолог.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE