Politerno > Тернопільщина > Іван Сороколіт висміяв “правове ноу-хау” Сергія Надала

Іван Сороколіт висміяв “правове ноу-хау” Сергія Надала

  • 15 Червня, 2017
  • 1567 Переглядів
  • 0

Як вже повідомлялось, міський голова Тернополя Сергій Надал звільнив опозиційного депутата Івана Сороколіта з посади директора КП “Тернопіль Інтеравіа”.

Та в екс-свободівця є зауваження до мера не тільки щодо його рішення, а й щодо юридичного оформлення документів. Про це депутат написав на своїй сторінці у Facebook.

“Він (Сергій Надала – ред.) звільнив мене одночасно не призначивши в.о. або нового повноцінного директора. А також доручив мені передати печатку і документи бухгалтеру. А то нічого, що бухгалтер за станом здоров’я вирішив звільнитись? Давати прямі розпорядження бухгалтеру – це взагалі правове ноу-хау. А зараз до мене, як належно звільненого колишнього директора, в розумінні Сергія Надала, звертаються, щоб я передав печатку. Та передам! Тільки навіщо Ви самі себе завели в дурнувату юридично-правову пастку?”, – іронізує Іван Сороколіт.

Опозиціонер додав:

“Певне хоч тимчасово поновлюйте мене в статусі в.о., щоб я передав конкретній уповноваженій особі від міськради чи новому директору документи та печатку. Та не планую я блокувати чи заважати розвитку підприємства!”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE