Politerno > Тернопільщина > Секрети тернопільських депутатів тепер доступні всім завдяки ініціативі “Приховані інтереси”

Секрети тернопільських депутатів тепер доступні всім завдяки ініціативі “Приховані інтереси”

  • 15 Червня, 2017
  • 1725 Переглядів
  • 0

Запрошуємо представників медіа на презентацію унікального інтерактивного інструменту “Приховані інтереси”, що відбудеться у пятницю 16 червня о 14:00 у конференц – залі № 3 готелю Тернопіль (3 поверх), вул.Замкова 14. Проект створено для виявлення конфлікту інтересів серед депутатів та посадовців місцевих органів влади та реалізовано за підтримки проекту “Прозорість та доброчесність публічного сектору” Програми розвитку ООН в Україні.

Спікери:

  • Галина Янченко,  Голова правління ГО “Антикорупційний штаб”
  • Ольга Рибак, аналітик ГО “Антикорупційний штаб”
  • Сергій Миткалик, керівник проекту “Приховані інтереси”, юрист ГО “Антикорупційний штаб”

“Приховані інтереси” – це база даних усіх фірм, пов’язаних з депутатами та топ-чиновникам, які можна з легкістю аналізувати через зручний пошук за ПІБ чиновника, назвою чи кодом ЄДРПОУ компанії. А функція “автоматичний аналізатор” протягом кількох секунд знайде співпадіння між базою даних та змістом завантаженого вами документу, наприклад, порядком денним, стенограмою засідання, тендерною документацією тощо.

Спочатку база була реалізована лише для м. Києва, потім відбулась презентація в м. Житомир, а тепер до неї також долучилось м. Тернопіль. У подальшому планується наповнення бази усіма містами України.

Простий інтерфейс та зручність сайту дозволяють журналістам та активістам з легкістю провести антикорупційне розслідування діяльності місцевого чиновника, перевірити його профіль та пов’язані з ним компанії на предмет доброчесності, а у випадках порушення чи будь-яких підозр щодо прозорості діяльності політика, звернутися до Антикорупційного штабу за відповідною експертизою.

Контакти для акредитації ЗМІ:
Марія Крючок, менеджер з комунікацій ГО “Антикорупційний штаб”

e-mail: [email protected]
тел.: +380503584419

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE