Politerno > Україна і світ > Хто спонсорував поїздку українських посадовців на форум до Злочeвського в Монако – “Схеми” (Відео)

Хто спонсорував поїздку українських посадовців на форум до Злочeвського в Монако – “Схеми” (Відео)

  • 16 Червня, 2017
  • 1571 Переглядів
  • 0

Українські високопосадовці почали відбілювати імідж людей із найближчого оточення Януковича?

Бо як іще трактувати участь віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіона, голови податкового комітету парламенту Ніни Южаніної та заступника міністра енергетики Наталії Бойко у форумі в Монте-Карло, організованому екс-міністром екології Миколою Злочевським, який після Майдану виїхав з країни?

Як з’ясували журналісти програми “СХЕМИ” – проекту Радіо Свобода та каналу “UA:Перший”, головним спонсором заходу виступила саме компанія Миколи Злочевського “Burisma”, а не Adam Smith Іnstitute, як стверджували українські високопосадовці. Та й сам Adam Smith Іnstitute і афілійована з ним компанія Adam Smith Сonferences, як з’ясувалось, входять до російської групи, котра називає себе найбільшим організатором ділових форумів у Росії. То ж форум, співорганізатором якого виступив екс-міністр-втікач часів Януковича, ще й частково спонсорувала російська компанія, котра просто використовує бренд відомого інституту.

За дотриманням норм законодавства про подарунки та норми етичної поведінки має стежити НАЗК. То ж тепер саме цей контролюючий орган має дати оцінку діям української делегації.

Усі подробиці в сюжеті:

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE