Politerno > Україна і світ > Тарута про Порошенка: Він уже 10 разів заробив на імпічмент

Тарута про Порошенка: Він уже 10 разів заробив на імпічмент

  • 16 Червня, 2017
  • 1577 Переглядів
  • 0

Якби в Україні працювали закони і була демократія, то президенту України Петру Порошенку вже було б оголошено імпічмент, заявив позафракційний нардеп Сергій Тарута.

Президент України Петро Порошенко давно заслужив імпічмент, заявив позафракційний народний депутат України, екс-голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута в кулуарах Верховної Ради порталу “Комментарии“.

“Він уже 10 разів заробив на імпічмент. Якби працював закон, якби тут було демократичне суспільство.

Ми бачимо приклад Кореї, коли заарештували президента і висловили імпічмент, прибрали з посади і заарештували лише за те, що вона говорила: “Є моя подруга, вона займається благодійністю, і ви їй допоможіть”. Тільки за це”, – заявив Тарута.

Із кожним наступним днем президентства з’являються нові причини для імпічменту, додав політик.

“Ми бачимо, головне те, що він обіцяв: мир – не зробив. Ми бачимо, яка корупція в лавах Міністерства оборони і “Укроборонпрому”, ми це бачимо.

Це особисто його відповідальність. І багато, багато чого: і плівки Онищенка, і те, що відбувається з Національним банком.

І ми розуміємо, хто “кришував” і хто захищає Гонтареву , і багато такого, за що в цивілізованій країні він би вже сидів довічно”, – вважає нардеп.

Порошенко став президентом України після дострокових виборів 25 травня 2014 року, 7 червня він склав присягу і офіційно вступив на посаду.

Наступні президентські вибори повинні пройти у 2019 році.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE