Politerno > Україна і світ > Назар Холодницький став віце-президентом Федерації футболу України

Назар Холодницький став віце-президентом Федерації футболу України

  • 16 Червня, 2017
  • 1525 Переглядів
  • 0

Президент Федерації футболу України, народний депутат фракції “Блок Петра Порошенка” Андрій Павелко переобраний на пост президента ФФУ, а одним з трьох віце-президентів обрано керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького.

Відповідне рішення було прийнято делегатами конгресу Федерації в п’ятницю в Києві в рамках зміни організаційно-правової форми ФФУ.

Павелко наголосив, що Холодницький буде першим віце-президентом ФФУ для того, щоб посилити боротьбу з корупцією в футбольній сфері України.

Крім того, на конгресі було обрано 8 віце-президентів федерації, серед яких заступник голови адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв, народні депутати Сергій Куніцин, Олександр Герега, підприємець, співвласник української пивоварної компанії “Перша приватна броварня” Андрій Мацола.

На конгресі, відповідно до вимог законодавства, громадська організація “Федерація футболу України” була перейменована в громадську спілку “Федерація футболу України”.

Нагадаємо, раніше голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, якого тимчасово відсторонили від виконання обов’язків через підозри в корупції, очолив Федерацію дзюдо України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE