Politerno > Україна і світ > “Правий сектор” має намір блокувати київський марш за права ЛГБТ

“Правий сектор” має намір блокувати київський марш за права ЛГБТ

  • 16 Червня, 2017
  • 2063 Переглядів
  • 0

“Правий сектор” має намір провести в неділю акцію “Проти наступу на сім’ю” на противагу “Маршу рівності”.

Про це йдеться в повідомленні організації в соцмережі Facebook.

Кому можуть бути вигідні регулярні гей-паради на фоні кривавої війни, протягом всіх 3-х років, які вона точиться на сході Батьківщини? Кому, як не окупанту?

Згадайте початок минулого літа. Коли, 12 червня, на шахті Бутовка полягло 4 воїна “Правого сектора”, 2 воїна “Айдару” і близько 20 українських бійців було поранено. Цього ж дня був влаштований у столиці нашої воюючої країни гей-парад.

По всій Україні відбувалися скорботні заходи щодо втрат на фронті, але “#ЛГБТ-активісти” вирішили, що їх сексуальні відхилення важливіші за “якусь-там” війну і з розмахом провели свій захід.

Всі пам’ятають, як влада Порошенка сприяла т.зв. “ЛГБТ-прайду” всіма можливими засобами: тисячами бійців Нацгвардії в якості охорони; брехливою заявою, що втрат на фронті немає, а потім оголосили занижені цифри (нащо ж псувати настрій “секс-меншинам”?) Таким чином “ЛГБТ-активісти” з чиновниками немало допомогли московському окупанту – спробували деморалізувати наших фронтовиків, а також створили картинку для його пропаганди.

Ось “ЛГБТ-активісти” і знову збираються прислужитися Москві. Канали країни-агресора цими вихідними одержать нову картинку, котру, напевно, представлять здійсненням шизофренічних замальовок Кісєльова про Україну з “піндосами” і “Гєйропой”. Ворог отримає все необхідне для воєнної пропаганди і, ймовірно, смердітиме: “А ми прєдупрєждалі, хохли! Вот ваша долгожданная Гєйропа! І за ето воюєтє?”…

Отже, Українці традиційних поглядів і доброї волі! Давайте вбережемо родинну традицію нашого народу від деградації, а воюючу Батьківщину від чергової інформаційної диверсії: goo.gl/H89f7R

Свою акцію організація має намір провести в центрі Києва в неділю. Пройде вона з 7 до 14 годин на Майдані Незалежності.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE