Politerno > Тернопільщина > Міськраді пропонують затвердити проект землеустрою на 40 сотих для дружини депутата Башти

Міськраді пропонують затвердити проект землеустрою на 40 сотих для дружини депутата Башти

  • 18 Червня, 2017
  • 2054 Переглядів
  • 0

Зображення з Facebook сторінки Андрія Шкули

“Пам’ятай чужинець: тут господар українець!” – одна з олюблених кричалок свободівців. Але статус “українець” в повній мірі можуть використовувати в основному наближені до самої “Свободи” “патріоти”. Викупи приміщень за копійки, наділи в вигляді зупинок громадського транспорту, інвестугоди…

Про це пише депутат Тернопільської міської ради Андрій Шкула на своїй сторінці у Facebook.

Відомий в Тернополі борець з “перемальованим” Генпланом міста дає пояснення своїм словам:

“На земельну комісію, а потім і на сесію йде питання про затвердження проекту землеустрою на 40 з гаком сотих для Башти І. С. то є дружина свободівця та депутата О. Башти. В минулому році чи то пану Олександру чи то його дружині вже давали 10 сотих. Тепер ще 40 сотих… з лісом”.

Народний обранець переконаний, що пан Олександр знайде як пояснити про згадану землю. Про те як “предки 200 років тим володіли, як з малечку сам деревця садив, як має історична справедливість відновитись…”.

“Особисто я, і колеги по фракції як не підтримували такого так і не підтримуватимемо. Але, прогнозую, голоси будуть. Бо ж чується мені, що об’єднав “спільною ідеєю” міський голова потрібну кількість депутатів на такі питання. Сумно це все.”, – додає Андрій Шкула.

В кінці публікації депутат звертається до відомих йому юристів (Julia Kovalchuk,  Галина Янченко (Halyna Yanchenko) із запитанням: “О, а голосувати будучи депутатом-свободівцем за питання для родини депутата-свободівця є конфліктом інтересів, чи ні?”.

Як пояснив “Політерно” Андрій Шкула, цей участок є комунальною власністю, котру пропонується передати у власність дружині депутата.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE