Politerno > Україна і світ > Про голодування у Києві оголосила Оксана Сироїд, у Львові – чиновниця з ОДА Ольга Березюк

Про голодування у Києві оголосила Оксана Сироїд, у Львові – чиновниця з ОДА Ольга Березюк

  • 20 Червня, 2017
  • 1675 Переглядів
  • 0

На знак солідарності з головою фракції “Самопоміч” Олегом Березюком, у вівторок 20 червня, про початок голодування пзаявила заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд. Як відомо у таки посіб Березюк намагається привернути увагу до проблеми сміття у Львові.

“Я хочу сьогодні підтримати Олега Березюка, і я приєднаюся до нього, я буду поруч з ним голодувати для того, щоб спробувати захистити людей від вашого свавілля”, – оголосила про своє рішення з трибуни парламенту Оксана Сироїд.

“Львів – це лише приклад опору цієї брехні і вашому сваволі. Один маленький приклад. Я хочу сьогодні підтримати Олега Березюка, і я приєднаюся до нього”, – сказала Сироід.

Також вона зазначила, що метою її голодування є спроба захистити людей від свавілля. “Львів’янам я раджу об’єднати свої зусилля і звернутися до президента з вимогою звільнити главу обласної адміністрації, який виконував і видавав злочинні накази, принижуючи гідність львів’ян”, – додала віце-спікер.

В свою чергу, у Львові, начальник департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк оголосила, що сьогодні теж починає голодування. У соціальній мережі жінка пояснила, що взяла для цього відпустку.

“Мій аргумент простий – досить маніпулювати свідомістю людей і час вирішувати проблему зі сміттям у Львові, час робити реальні кроки і перестати займатись популізмом. Мер мусить їхати до громад і з ними розмовляти. Зараз їздять лише його підлеглі. За рік часу міським головою Львова Андрієм Садовим нічого не зроблено, щоб вирішити проблему», – вказала Ольга Березюк, яка є однофамілецею із депутатом від “Самопомочі”, але не є його родичкою.

Читайте також: Порошенко винищує свій народ, тримаючи його в “сміттєвій облозі” – Сироід про ситуацію у Львові

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE