Politerno > Україна і світ > Центром корупції в країні стала Банкова, – Сенченко (Відео)

Центром корупції в країні стала Банкова, – Сенченко (Відео)

  • 22 Червня, 2017
  • 1853 Переглядів
  • 0

Безліч політиків прийшли до влади шляхом підкупу виборців. Повівшись на це, українці зробили неправильний вибір. Тепер центром хабарництва стала Адміністрація Президента України.

Таку думку на телеканалі ZIK висловив екс-нардеп Андрій Сенченко.

“Ці люди прийшли до влади, тому, що за них були віддані голоси. Одні за гречку, інша за брехню і гроші. Але, якщо задуматись, то відповідальність за це лежить на виборцях”, – говорить гість програми.

Обравши нечесну владу, не слід очікувати справедливого правосуддя, переконаний політик.

“Людям не можна вірити у об’єктивність нашого правосуддя. Центом корупції стала Банкова на чолі із Президентом. І прикладів цьому багато. Це не питання політичних звинувачень з моєї сторони.

Це проблема, яка давно обговорюється і підтверджена офшорними рахунками компаній Порошенка. Змістовних відповідей на цю тему Президент поки не дав”, – каже Андрій Сенченко.

Для того, щоб країна повірила у те, що влада не краде, треба не лише садити злочинців-депутатів, а й нарешті законодавчо прописати всю процедуру імпічменту, додає політик.

Тоді ми будемо впевнені, що Президент теж знаходиться в рамках закону і відповідатиме перед Фемідою, якщо є зловмисником.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE