Politerno > Тернопільщина > Депутати обласної ради вимагають в Овчарука скликати позачергову сесію (Документ)

Депутати обласної ради вимагають в Овчарука скликати позачергову сесію (Документ)

  • 23 Червня, 2017
  • 1711 Переглядів
  • 0

Депутати Тернопільської обласної ради звернулись до її голови Віктора Овчарука із вимогою скликати 5 липня 2017 року позачергову сесію.

Ініціатором даного звернення виступила фракція “Батьківщини”, а свої підписи під документом поставили представники інших політичних сил.

На пленарне засідання депутати пропонують винести ряд важливих питань, одним з яких є звернення до жителів Тернопільщини щодо недопущення впровадження ринку земель сільськогосподарського призначення.

Іншим, не менш болючим питанням, особливо для лідера обласної “Батьківщини” Василя Деревляного, є питання про розгляд результатів Регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестеційних проектів, що можуть фінансуватись за рахунок Фонду регіонального розвитку.

В контексті цього питання, депутати вимагають розглянути інформацю Прокуратури Тернопільської області і Головного Управління Нацполіції у Тернопільській області щодо перевірки використання коштів Фонду регіонального розвитку у 2016 році та про хід розслідування кримінальних проваджень за фактом виявлених порушень.

Скан звернення із переліком питань додаємо:

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE