Politerno > Тернопільщина > Поліція попередила Грицишина, котрий ніяк не потрапить у міськраду через “тітушок”, аби він не порушував закон (Документ)

Поліція попередила Грицишина, котрий ніяк не потрапить у міськраду через “тітушок”, аби він не порушував закон (Документ)

  • 24 Червня, 2017
  • 1943 Переглядів
  • 0

Тернопільська поліція вважає, що її роль – це створення максимально комфортних умов для того щоб “гості міста” перешкоджали депутатській діяльності окремим депутатам.

Про це пише депутат тернопільської міської ради Андрій Грицишин на своїй сторінці у Facebook.

Дуже здивований листом, який вчора отримав від правоохоронців. Звичайно я ознайомлю зі змістом цього творіння колег по фракції, аби вони коли будуть йти на сесію тихенько і чемно стояли, коли їх будуть не пускати в будівлю міської ради.

Натомість цікаво, чи отримали відповідні цидулки привезені з інших міст активісти та чи ознайомили їх правоохоронці зі змістом статті 351 щодо перешкоджання депутатській діяльності та їх наслідками?

Також анонсую лист від депутатів, котрих уже три рази не допустили на сесію, до керівництва правоохоронних структур країни та відповідного комітету Верховної Ради України аби вони відповідним чином відреагували та оцінили діяльність (точніше повну бездіяльність) правоохоронних структур міста щодо перешкоджання депутатській діяльності та щодо інших процесів, які відбуваються в місті…

Як відомо, продовження пленарного засідання п’ятнадцятої сесії відбудеться в понеділок 26 червня 2017 року о 10.00 год.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE