Politerno > Україна і світ > Суд відпустив під домашній арешт фігуранта справи Гужви – Лукаш здивована

Суд відпустив під домашній арешт фігуранта справи Гужви – Лукаш здивована

  • 24 Червня, 2017
  • 1569 Переглядів
  • 0

Суд обрав запобіжний захід для Антона Філіпковський у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Представник прокуратури зачитав клопотання про обрання запобіжного заходу Філіпковському, який називаний слідством як спільник Гужви.

Саме Філіпковський фігурує на всіх відео, оприлюднених прокуратурою.

Про це повідомляє кореспондент “Страни“.

Раніше в прокуратурі Києва виданню повідомили, що Філіпковському було оголошено про підозру, але не конкретизували як слідство кваліфікує його дії. Прокуратура збиралася просити про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, однак змінила клопотання на домашній арешт.

“Прокуратура замість підписаного прохання про утримання під вартою попросила всього лише домашній арешт відповідно до сфабрикованих, на мою думку, документів. Філіпковський є ключовим гравцем процесу. Він брав гроші у радикалів, вів якісь переговори, кудись щось ніс”, – прокоментувала ситуацію адвокат Ігоря Гужви Олена Лукаш.

Вона додала, що Філіпковський може впливати на хід справи під час слідства, а також може втекти.

“У нас це є в документах і ось все переграно. Що ж, ми підтримуємо прокуратуру”, – сказала вона.

Як повідомлялось, 22 червня, в приміщення інтернет-газети “Страна” увірвалися силовики. Вони до самого ранку проводили обшук в редакції.

Вчора, 23 червня, прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган оприлюднила відеофрагмент оперативної з’йомки, зазначивши, що на ньому зафіксований момент передачі грошей, які начебто призначалися головреду інтернет-видання “Страна.UA” Ігорю Гужві.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE