Politerno > Україна і світ > Суд з обрання запобіжного заходу Гужві – в залі присутні радикали з С14 та люди Лінька (Фото та Відео)

Суд з обрання запобіжного заходу Гужві – в залі присутні радикали з С14 та люди Лінька (Фото та Відео)

  • 24 Червня, 2017
  • 1642 Переглядів
  • 0

24 червня Шевченківський райсуд Києва розглядає клопотання про обрання запобіжного заходу для головного редактора видання “Страна.ua” Ігоря Гужви.

Представники націоналістичної організації С14, які присутні в залі суду, де обирають запобіжний захід Ігорю Гужві, закликають інших активістів прийти на засідання.

Про це повідомляється на сторінці організації в Facebook.

“Проходить засідання з обрання запобіжного заходу одіозного Ігор Гужва, власника” Страні.UA “. Активісти С14 на місці стежать за ситуацією. Стягують на суд. Терміново! Є загроза, що підозрюваного випустять прямо із засідання”, – написано в повідомленні.

З’явилося відео та фотоз залу суду. Ігор Гужва перед засіданням сказав, що очікує законного і справедливого рішення суду.

Також у залі Шевченківського райсуду Києва, де сьогодні розглядають клопотання про обрання запобіжного заходу для головного редактора видання “Страна.ua” Ігоря Гужви, були помічені люди радикала Дмитра Лінько.

Як повідомив кореспондент видання, якийсь хлопець у синіх штанах під час засідання нервував і регулярно відписувався або дзвонив Дмитру Лінько.

Суд сьогодні також обрав запобіжний захід для Антона Філіпковський у вигляді цілодобового домашнього арешту. Стало відомо, що Антон Філіпковський, який фігурує на всіх відео, оприлюднених прокуратурою, пішов на угоду зі слідством. Джерела в прокуратурі інформують, що Філіпковський можуть перекваліфікувати в головного свідка звинувачення.

Нагадаємо, що ввечері 22 червня, в приміщення інтернет-видання “Страна.ua” прийшли з обшуком, який тривав до ранку п’ятниці, 23 червня. Близько 4 ранку правоохоронці затримали головного редактора видання Ігоря Гужву.

Як повідомляла “Страна”, адвокат заявила, що Ігор Гужва вже в понеділок буде на свободі. Адвокат затриманого головного редактора видання “Страна.ua” Ігоря Гужви Олена Лукаш розраховує, що її підзахисного суд відпустить під заставу, а вже в понеділок – на свободу.

Фотографії та відео з сайту “Страни”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE