Politerno > Тернопільщина > Депутат-свободівець висміяв мера-свободівця через тролейбуси

Депутат-свободівець висміяв мера-свободівця через тролейбуси

  • 25 Червня, 2017
  • 2307 Переглядів
  • 0

Депутат Тернопільської обласної ради від ВО “Свобода” Володимир Бобко розкритикував ініціативу міського голови Тернополя Сергія Надала щодо облаштування нової тролейбусної лінії, яка має охопити маршрут на вулицях Бродівська та Лук’яновича.

“Який резон будувати нову тролейбусну лінію для кількох гуртожитків за 15 хв. пішої ходи від центру міста, якщо на новозбудовану тролейбусну лінію на “Аляску” бракує тролейбусів? Чи не краще на тих кілька мільйонів накупити з десяток тролейбусів, щоб повністю закрити ними потребу кілька десятитисячного мікрорайону? Натомість на Бродівську достатньо було б пустити зо дві “зелені” ( пільговики без обмежень) маршрутки. Тому тими тролейбусами і не їздять, що їх мало на лінії і дочекатись нереально”, – написав депутат Бобко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, що підготовчі роботи зі встановлення опори під тролейбусну лінію уже розпочали. Нова лінія з’єднуватиме вул. Бродівську із існуючою мережею біля 6-го магазину до вул. Лук’яновича. Роботи коштують місту 13 млн. грн.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE