Politerno > Україна і світ > Анатолій Гриценко: Порошенко не вміє делегувати справи через свою жадібність (Відео)

Анатолій Гриценко: Порошенко не вміє делегувати справи через свою жадібність (Відео)

  • 26 Червня, 2017
  • 1737 Переглядів
  • 0

Петро Порошенко – це людина, яка в принципі не вміє делегувати. От жадібність в бізнесі та до грошей – очевидна. Зокрема, якщо говорити про всі його ключові призначення, то вони пов’язані або з “Рошеном”, або з “Інвестиційним банком”, або з чимось іншим. Але загалом, усе пов’язане з його бізнесом.

Таку думку на телеканалі ZIK заявив Анатолій Гриценко, міністр оборони України (2005-2007 рр.).

“Щодо нинішнього керівника Генштабу, то я говорив про це давно, зокрема, говорив і Порошенкові, що Муженко – смілива людина, яка проявила себе, проте його рівень– це командир бригади, максимум. Муженко – це не командувач збройних сил. І це точно не стратегічно-мислячий начальник Генерального штабу”, – зазначив гість програми.

Окрім цього, Гриценко зауважив, що таку людину, як Муженко, він би точно призначив на якусь іншу посаду. Зокрема, колишній міністр оборони України наголосив, що за нього, Муженко ніколи б не був начальником Генштабу.

“Сьогодні альтернативи Муженку є і я їх неодноразово називав. Але насправді, уся справа у Порошенку. Адже Петро Олексійович Порошенко вважає, що він найрозумніший, найефективніший і що він – єдиний”, – зауважив Анатолій Гриценко.

За його словами, сьогодні в Україні немає начальника Генштабу Муженка, немає керівника Нацбанку ­ Гонтаревої, немає і Міністра закордонних справ Клімкіна. Натомість, як вважає Гриценко, замість усіх цих людей є Порошенко.

“Замість цих людей є Порошенко, Порошенко, Порошенко, який лізе в усе. Він влазить в усі деталі, пробує самостійно приймати усі рішення, але завалюється під навалом усіх цих проблем, руйнує своє здоров’я та руйнує майбутнє країни”,– вважає Гриценко.

Окрім цього, гість програми наголосив, що Порошенко – це людина, яка не вміє делегувати справи через свою жадібність.

“Це людина, яка, в принципі, не вміє делегувати. От жадібність в бізнесі та до грошей очевидна і тут не дай боже, щоби без нього щось пішло. Зокрема, якщо говорити про всі ключові призначення, то очевидно, що вони пов’язані або з “Рошеном”, або з “Інвестиційним банком”, або з чимось іншим. Але загалом, усе пов’язане з його бізнесом. Тому й ми із ним не можемо домовитися. Бо є підходи державного діяча, а є підходи, пов’язані з бізнесом”,– акцентував Анатолій Гриценко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE